Bemutatkozunk

Interunion Travel - Partner a nyaralásban.

A sokat ígérő szlogen mögött egy közel két évtizedes múlttal rendelkező, főleg beutaztatással foglalkozó
utazási iroda áll, melynek tulajdonosa Vasilis Spinoulas.


-         A bizalmat sugalló szlogennel mire szeretné ráirányítani a figyelmet?
-         Az elmúlt közel két évtizedben számos nemzet szervezett és egyéni utasainak a nyaralását  szerveztem meg, bonyolítottam le. 3 utazási irodával például szinte a kezdetektől együtt   működöm, amely mutatja az elégedettségüket. Ezzel a szlogennel az irodám filozófiájára  szerettem volna utalni. Vagyis arra, hogy mindig azt tartom  szem előtt a velem  dolgozókkal-, hogy mi nagy mértékben felelősek vagyunk azért, hogy vendégeink elégedetten,  élményekben  gazdagon távozzanak a korfui útjukról. Nem az utasok vannak értünk, hanem mi vagyunk az utasokért.  Az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét és a megteremtett biztonság érzetét tartom mindig szem előtt.

 -         Említette a szolgáltatást és a biztonságot. Mit ért ezek alatt?
 -      
A turizmus, a turisztikai piac az elmúlt időszakban nagyon átalakult, erőteljes konkurencia alakult ki, ezért bizton  merem   állítani, hogy csak az maradhat talpon, aki a legtöbb szolgáltatást tudja biztosítani egyszerre az utas széleskörű 
 igényeinek kielégítésére.

 Ebbe természetesen beletartozik az is, hogy az ajánlatomban minőségi szállások, apartmanok és hotelek szerepelnek, biztosítom a transzfert a repülőtérről, akár autóbusszal nagyobb létszám esetén, de egyéni érkezés esetén is. A transzfer alatt vendégeink általános tudnivalókat kapnak a szigeten való tartózkodásról. Saját autóparkkal biztosítom az autókölcsönzést és megbízható partnerekkel a motor, kerékpár és quad kölcsönzést, akik munkájáért garanciát vállalok. Olyan fakultatív kirándulásokat szervezek, amelyek a klasszikusok mellett a többször visszalátogatóknak is ad kikapcsolódási alternatívát.
 Telefonos kapcsolatot biztositok a vendégeknek a nap 24 órájában sürgős ügyek intézéséhez, és az irodám ajtaja is mindig nyitva áll az utasok előtt, legyen az problémamegoldás vagy baráti beszélgetés. Ez nagyon erős biztonságérzetet ad mindenkinek.

-         Ezt a minőségi szolgáltatást hány embernek tudja biztosítani?
-        
Az irodám az évek alatt fokozatosan erősödött meg. Kezdetben alig 40 vendéget fogadtam egy héten, napjainkra ez a szám a főszezonban eléri a heti 500-at sőt akár a 600 főt is. Ilyen sok utas elégedettségét biztosítani csak szakképzett, szakmai gyakorlattal, a turizmus iránt elhivatottsággal rendelkező csapattal lehet elérni, valamit megbízható, jó hírnévvel kell rendelkezni a szakmában.

-         Az elért szakmai sikerek mellett mi a jövőképe?
-      
Célom, hogy lendületes növekedéssel, hatékony, felelős irányítással Korfu legkedveltebb, legszínvonalasabb turisztikai partnerévé váljak. Ezt a sikert munkatársaim felkészültsége, a helyi és nemzetközi piacok ismerete, valamint a kommunikációnk tudatos fejlesztése jelenti.Vasilis Spinoulas                
INTERUNION TRAVEL