MORAITIKA CORFU

 

TEL: 0030 26610-76863 FAX: 0030 26610-75953

www.iteruniontravel.com

interunion-travel@ker.forthnet.gr 
Tisztelt Hölgyem, Uram!

             

Engedje meg, hogy ezúton röviden bemutassam az Inter-Union Travel-t, amely elsősorban Korfura történő beutaztatással foglalkozó utazási iroda.  A közel két évtizede sikeresen működő cégem számos magyar és szlovák utazási irodának nyújtott segítséget és biztos hátteret a zavartalan, eredményes utas programjának megszervezésében, lebonyolításában. Közülük többel a kezdetektől a mai napig együttműködöm.

  Az évek alatt kialakított jó kapcsolati rendszeremnek, és az irodám jó hírnevének köszönhetően a sziget legszínvonalasabb szállodáinak, apartmanjainak széles skáláját, versenyképes árajánlatait tudom biztosítani a Tour-operator-ok számára. Az irodám által nyújtott szolgáltatások elengedhetetlen része a transzfer, amely lebonyolítása minőségi autóbuszokkal történik, akár V.I.P. vendégek részére is. Az autó és motorkölcsönzés szintén az irodám kínálati részét képezi. Az élményekben gazdag nyaralás fontos része a különböző fakultatív kirándulások megszervezése, lebonyolítása. A változatosság mellett arra is hangsúlyt fektetek csapatommal, hogy mind az új, mind a visszatérő vendégeknek biztosítsunk kikapcsolódási alternatívákat. Ebbe bele tartozik az egyéni kirándulások megtervezése is.
   A fokozatos fejlődés eredménye a termékskála bővítése is. Immáron fél évtizede sikeresen szervezünk meg és bonyolítunk le európai uniós állampolgárok részére polgári esküvőket. Vállaljunk incentive utak teljes programjának, valamint különböző konferenciáknak a megszervezését.
 
A jól szervezettséget megfelelő szakmai gárda, a programok lebonyolítását, valamint utasaink kényelmét pedig több nyelven beszélő idegenvezetők segítik. Az eredményesség eléréséhez elvárom csapatomtól a megfelelő szakképzettséget, szakmai gyakorlatot és a turizmus iránti elhivatottságot.

            Számomra a megbízhatóság, a minőségi szolgáltatás nyújtása a legfontosabb, amely garanciát ad a velem együtt működő irodáknak is a hosszú távú siker eléréséhez.

 Amennyiben felkeltettem érdeklődését az Inter-Union Travel által biztosított szolgáltatások iránt, kérem látogasson el honlapunkra, vagy kérje ajánlatunkat e-mail-ben, telefonon. Bízom benne, hogy a jövőben az Önök irodájának eredményes munkájához az Inter-Union Travel is hozzájárulhat.

  Üdvözlettel:

Vasilis Spinoulas

General Director